Skip to main content

BILDBOMB: Valpträff på Kennel Chinopata´s

Idag var det en valpträff på Lena-Maria och hennes mamma Lenas kennel här i Mörrum. Den kenneln som Iso kommer ifrån. Vi blev inbjudna för att vi nu är med i denna lilla klubb av roliga människor. Trädgården fylldes snabbt av skratt, härliga människor och små fyrbenta kineser, både nakna och med hår. Jag tycker att det är en rolig grej att man har en träff för att bjuda hem sina gamla valpar och deras människor. Som en liten återträff. Det känns så mysigt och veta att man liksom har någonting att se fram emot varje år.

Hundarna busade och sprang omkring, de tvåbenta satt lite överallt, pratade, åt korv och hade roligt. Det var en tipsrunda och jag var inte ens i närheten av att vinna så det vill jag inte prata om. (Dålig förlorare.) Mandus passade inte alls in egentligen där i den lilla hagen de byggt upp. Chinese Crested överallt och så Mandus då som mest lullade omkring och såg söt ut. Jag kanske skulle ha satt en rishatt på honom istället för hans lilla scarves.

Till alla inblandade vill jag tacka så hemskt mycket för idag, både Ludde och jag hade väldigt väldigt trevligt och vi längtar redan tills nästa gång! Riktigt roligt att få ett ansikte på båda hundar och alla namn på facebook!

10 thoughts to “BILDBOMB: Valpträff på Kennel Chinopata´s”

 1. Alltså jag dööör så söta! Börjar sakna min nakenfis så himla mycket. Men i framtiden ska jag ha hund. När tiden finns 🙂

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Du kan få kela med mig när helst du vill! 😀

  [Svara]

 2. Vad använder du för objektiv? jättefina bilder 🙂

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Till de här bilderna har jag använt mitt Canon 50mm f.1,4 L USM. Jag tokälskar det objektivet!

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: