Skip to main content

Barnen på Hannetorp Gård

Här har vi dem, de små liven på Hannetorp Gård. Okej, de är inte små men de räknas ändå som barn. Och de var så keliga att man ville bara stå och klappa och mysa en bra stund. Hela den här fotograferingen gjordes med ett hästhuvud på vardera axel. Lite svårt att koncentrera sig när någon blåser en bakom örat, drar i ens örhängen och äter på ens hår, men det gick!

Mängder av mysiga små frustanden och andra diverse småljud som jag inte kan identifiera hördes och jag fick uppleva hur det känns när en häst går över ens fot. Det var spännande och ack så mysigt. Jag tror bestämt att jag är lite förälskad!

Har ni uppskattat bilderna, är detta något ni skulle vilja se mer av? Alltså mer djurbilder och bakom kulisserna? Jag vill också tacka er för att kommentarer till det förra inlägget, jag blir så otrolig glad när jag får respons på det jag gör!

6 thoughts to “Barnen på Hannetorp Gård”

 1. Femte bilden, den älskar jag, du har fångat lillfisen mitt i en ”brall” (bockning) va? Har inte kramat en endaste häst i sommar så blir allt lite grön i synen nu…

  Kramen

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Ja han blev helt galen där ett tag, haha! Var ganska mäktigt att befinna sig mitt i allting.

  [Svara]

 2. Att få se bilder från din synvinkel är verkligen något du inte får sluta visa!! För du tar så underbara kort! 🙂 även bakom kameran är roligt att få se, favoritbilden är dig och hästarna. Så spontan <3

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Tack Camilla! Så roligt när man får lite respons på det man gör och bloggen lever lite! Jag blir så glad för alla era kommentarer och mail! <3

  [Svara]

  Camilla svarade:

  Respons är alltid roligt 🙂 dock vet jag med mig att jag är dålig på att kommentera stundtals, men försöker bli bättre. (Jag surfar alltid via mobilen numera..)

  Jag är så glad över att du har hittat lusten att skriva igen 😀 har verkligen saknat dig! <3

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Det känns skönt att vara tillbaka, jag har saknat er alla också! <3

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: