Skip to main content

Mattias och Lotties bröllopsfotografering – BTS

Här sitter jag nu, några timmar senare efter en helt magisk fotografering med brudparet Mattias och Lottie. Vilket par! De tyckte bara att jag var märklig i sisådär tre fyra minuter innan de slappnade av och verkligen busade loss. Jag ÄLSKAR det!

Fotograferingen var innan vigseln och då brukar brudparet alltid vara lite extra nervösa, givetvis. Vilket jag kan relatera till för ni ska bara veta hur jag var på min egen bröllopsdag. Håll i hatten, jag har aldrig varit så nervös. Min far fick bokstavligen talat dra ner mig för trappan och leda ut mig dit jag skulle vara. Jag var så nervös, herrejösses.

Så givetvis kan jag relatera till hur det känns och jag tror att många brudpar uppskattar det. Jag gör mitt allra bästa för att hjälpa dem att slappna av så gott de kan och bara njuta av dagen och vad som händer.

Ibland glömmer man bort hur lyckligt lottad man är över att bo vid kusten och ha sådana här vackra platser mindre än tio minuter hemifrån, man tappar verkligen andan! Men ni må tro att jag blev ganska chockad när en mink kom skuttandes över klipporna.

Vi tog porträttbilder i ungefär en timme innan deras tärnor, marskalkar och en fantastiskt söt brudnäbb kom och gjorde oss sällskap där på klipporna. Många skratt och fina bilder senare tackade jag för mig, önskade dem all lycka med resten av sin dag och de begav sig mot sin vigsel.

Nu har jag en hel mängd bilder att gå igenom och jag sitter redan och fnissar, för jag är så otroligt nöjd med dagen och jag bara önskar att de hade lika roligt som jag hade!

P.S – Om ni har några frågor på hur jag tänker kring en bröllopsfotografering, utrustning, eller hur jag får dem till att slappna av så hade jag kunna skriva ett inlägg om detta.. Är det något som ni vill? D.S

3 thoughts to “Mattias och Lotties bröllopsfotografering – BTS”

  1. Duktiga du 🙂 Jag minns själv att jag verkligen skakade och kallsvettades innan jag gick ner för trappan i kyrkan och innan dom öppnade dörrarna och låten började spelas. Ooh så nervös jag var 😉

    [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: