Skip to main content

Imorgon är det dags för bröllop!

Här sitter jag i mörkret och tar det lugnt. Jag sov så länge idag att jag nästan skäms och jag har inte gjort ett vettigt jota idag mer än och titta på femton avsnitt av How i met your mother och druckit tre liter vatten. Varför undrar ni kanske?

Jo för imorgon är det bröllop och jag vilar alltid upp mig ordentligt dagen innan så att jag kan ge 2000% för brudparet. Så hängiven är fru Sörmlind. Kajs batterier är laddade, väskan är packad och nu sitter jag bara här och tittar på Girls (helt amazing, ni måste se den!), äter lite flingor och gör mig redo för sängen.

Sen var det ju det här med den utlovade EFITEN. Vi kör den imorgon istället för hade jag gjort den när jag lovade hade ni blivit rädda över vilket ointressant liv jag har vissa dagar, haha!

Så kompisar, imorgon kör vi och som skrivet. Jag är löjligt taggad – NU KÖR VI!

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.