Skip to main content

Världens bästa bränsle

Det fullkomligt spritter i hela min kropp idag. För imorgon är det ju som sagt dags för året första bröllop! Jag kan vara en ganska sarkastisk människa, nästan lite bitter fast på ett roligt vis så där. Men jag är en sådan stor romantiker att det nästan är löjligt. Jag är den där bruden som lipar till alla filmer. Som högt suckar ut ett långt “aaaah” när kyssen väl kommer och som myser när alla är kära och glada. Jag går runt på rosa moln i flera dagar efter ett bröllop eller en kärleksfotografering.

Det är världens bästa bränsle!

Imorgon kommer dock att bli en lång dag, men det är ju inte direkt varje dag som ens bror gifter sig och vad gör man inte för familjen? Det ska bli roligt att äntligen få träffa Sandras syskon. Fast de har varit tillsammans sedan Dackefejden så har har jag icke gjort detta och jag måste erkänna att jag är lite nervös. Fast bara lite.

Jag har äntligen valt ut en klänning nu. Det blev den lila.

Men jag kanske hinner ångra mig.

2 thoughts to “Världens bästa bränsle”

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: