Skip to main content

Nytt år – Nya möjligheter!

Som ni ser har det skett en ganska kraftig förändring här inne. Alla gamla inlägg är borta och vi börjar nu om från noll. 2011 var inte direkt mitt bästa bloggår och jag funderade till och med på att kasta in handduken och låtsas som att det regnade.

Men vem försöker jag lura. Jag älskar ju att blogga. Att visa er vad jag sysslar med om dagarna och låta er följa med mig när jag försöker sätta mina avtryck där ute i den stora världen.

Så ett av mina nyårsförhoppningar, jag tror inte på löften, jag får så skjut dåligt samvete när jag bryter dem en kvart senare, så förhoppningar – är att jag 2012 ska hitta tillbaka till min skrivarglöd, hitta tillbaka till ritualen att sitta ner och skriva några rader, visa er mina bilder och få respons.

2011 var ett grymt år för mig rent professionellt. Jag kämpade som en dåre och den där stenen började så sakta röra på sig upp för den långa backen. Det är riktigt roligt att mitt namn börjar spridas där ute och att så många människor kontaktar mig för fotojobb. Både företag och privatpersoner. Jag längtar som en tok efter att få börja arbete igen!

Rent privat så var det ett turbulent år. Lite sjukhusvistelser, någon njursten och en himla massa modifastande. 2011 kommer jag nog se tillbaka på och minnas hur hungrig jag var hela tiden och hur gärna jag bara ville tugga lite. Varför alla dessa pulverdieter undrar ni nu?

Jo, den 12 december genomgick jag en gastric bypass. Inte för att jag mådde dåligt över att jag var rund och god som en kokosboll. Det har jag varit i hela mitt liv efter alla år med kortison. Det handlade mer om min rygg och mina ben, min kropp orkade inte bära mina 125 kilo. Så i samråd med min läkare gick jag med på att ta den här chansen. För min kropps skull. Är det någon som vill veta mer om hela upplevelsen så hojta till i kommentarerna, det är en ganska rolig historia.

Nu har jag tappat tjugo kilo och försöker lära mig vad mätt är. Hur det känns och om man är mätt när man rapar. Jag fattar ingenting. Återigen, kortison sedan 4 års ålder. Man blir aldrig mätt då. Aldrig.

Nu vänner – siktar vi in oss på ett otroligt händelserikt och bloggfyllt år.

Välkomna till 2012 och MalinSörmlind.se/blogg. Här kommer det hända grejor!

11 thoughts to “Nytt år – Nya möjligheter!”

 1. Eftersom jag aldrig får se dej nu förtiden hoppar jag högt av glädje över att åtminstone kunna följa dej här nu då. 😀 <3

  [Svara]

  Malin Sörmlind svarade:

  Du får se mig precis när du vill vännen! Låt oss styra upp nått snart? Jag saknar dig!

  [Svara]

 2. Måste då säga hade aldrig trott du vägt så mycket. Visst har bara sett dig på stan si så där snabbt. Men hoppas detta gör att din kropp mår bättre. kram

  [Svara]

 3. Hej! Och hjärtligt välkommen åter!! Eller bara välkommen kanske man ska säga, eftersom dealen var att börja från scratch… 🙂

  Det vore väldigt spännande att få höra hur du upplever din viktresa, har en vän som har genomgått samma operation med stor framgång. Utöver det är jag bara glad att du bloggar igen! 🙂

  Sköt om dig! Och ha en riktigt god fortsättning!

  [Svara]

 4. Grattis till övergången till den nya ”smalare sidan”… Jag opererades 12 september och kämpar på mot en envist trist våg och ett mycket snällare måttband. GBP’n var nog mitt absolut bästa beslut och jag ångrar det inte för en sekund!

  [Svara]

 5. Hejja! Så skoj att få läsa igen 🙂

  Låter som ett spännande slut på året.

  Vill gärna läsa om din viktresa 🙂

  [Svara]

 6. Va roligt och höra att du gått ner 20 kg redan=) barnens pappa gjorde med för 2 år sedan och han mår så mycket bättre. stort lycka till med allt som komma skall under 2012:D

  kram

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: