Skip to main content

Allvarliga vuxenpoints

Jag sitter här och studsar runt på olika shoppingsidor. Spanar in kläder och lyssnar på musik. Ludwig tycker att jag är galen, jag behöver ju inte köpa kläder som jag bara kan ha i någon månad. Jag bara flinar, jag har ju tänkt igenom det här . Oversize är ju ruskigt inne – eller hur? Då kan jag ju ha dem tills jag drunknar i dem och sen, när sommaren kommer så har vi ett tält om vi vill campa  – TADA!

Ludwig tyckte inte att det var roligt.

Jag känner mig rastlös, vi skulle ha satt igång med gästrummet på ovanvåningen men lusten, orken och styrkan fanns inte där idag. Men imorgon smäller det, jag lovar på allt vad jag är värd att imorgon ska vi ha ett gästrum klart så vem som helst kan sova över när helst de vill. Det är allvarliga vuxenpoäng på det. Håller ni inte med?

På gbp fronten har vi idag lärt oss att vi måste vänta med att dricka tills vi har rapat. Precis som en bebis. Om icke detta följs så slutar det med att toaletten måste uppsökas… Muntligen så att säga.

Det här blev ett riktigt svammelinlägg, men jag bjuder på det. Måndagssvammel rockar!

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.